Skapa flasketiketter till dina drycker

Öl och vin måste märkas upp. Etiketten talar om vilket företag som gjort drycken. Nu kan du märka dina egna drycker med flasketiketter också.

Du kan använda etiketterna oberoende av om du ska sälja flaskorna vidare eller ha dem hemma. Börja med den grafiska designen av märket. Välj sedan märkpapper med god fästförmåga.

Grafisk design för flasketiketter för drycker

Att få hjälp med designen behöver inte vara svårt. Du kan göra det själv. Du kan ladda hem särskilda program för etiketter.

com kan man gratis designa etiketter med egen text för många ändamål. etiketter allt-fraktfritt.se säljer det du behöver för att komma igång.

Den design som du gör kanske inte blir lika bra. Om du ska sälja drycken till andra kan det vara bra att ta in hjälp. Om du vill snabba på märkningen kan du använda en etikettdispenser.

Du måste välja rätt märkning

Man vill ju att märkningen ska hålla länge. Det ger ett professionellt intryck. Det är viktigt att etiketten tål fukt.

Det är viktigt att etiketterna fäster bra. Detta särskilt då det rör flasketiketter som kommer att utsättas för en hel del. Det är viktigt att streckkoden syns när produkten ska säljas vidare.

Hög kvalitet innebär också att färger förblir intakta. Det är viktigt att designen ser lika dan ut hela tiden. En bra etikett ser proffsig ut. Det gäller även när du etiketterar själv.

Jobba för hand med en etikettdispenser snabbt

Att använda en etikettdispenser går snabbt. Det här är något som de allra flesta kan lära sig. En manuell etikettmaskin finns på allt-fraktfritt.se Du får snabbt häng på det.

etikettmärkning

Det är en maskin som skänker stor glädje och nytta. Det har aldrig varit så enkelt att få snygga etiketter. När man märker upp är det viktigt att tänka på kostnaderna.

Då går det snabbt och enkelt att märka manuellt. Slutpriset kan hållas nere. Du som företagare tjänar på det.