Så tar du bort lukt från skor och kläder

Det finns nog inte någon som inte klagat på att medarbetare luktar på jobbet ibland. Fotsvett är en lukt som gör att det luktar på hela avdelningen. Men det kan ju även vara så att kläderna luktar. Skulle du verkligen klara av att be någon om att ta bort lukt?

få

Om du har en god kommunikation så fungerar det

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Det kan verkligen såra. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Att få bort dålig lukt i skor går om den du pratar med är införstådd med problemet. Ta upp samtalsämnet men i olika infallsvinklar. Det finns nog ingen som tycker att dålig lukt är bra.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Med en smart spray från allt-fraktfritt.se blir du av med problemet. I förbifarten kan du passa på att nämna att sprayen är effektiv mot röklukt.

Om man vill ta bort lukt är det troligt att man också blir intresserad. Då är det bara att berätta det. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Vissa kroniska sjukdomar kan leda till lukt. Luktstopparen kan råda bot på det hela. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Tänk på hur du beter dig

Det är viktigt att tänka på andra människors känslor. Även familjemedlemmar kan bli sårade om du föreslår att de ska ta bort lukt som du inte gillar. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Visa finkänslighet. Men du måste också agera ibland. Du kanske har en vän som inte känner dofter och lukter. Vissa har ju nedsatt luktsinne. De kanske har funderat på en behandling länge.

Tillämpa diskretion. ta dän kattkiss doft
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då kan man hålla alla glada. Du kan ju tänka dig själv.

Produkten är säker för miljön.

Tänk på miljön när du städar. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Den är helt smärtfri att använda. Den är ju bara gjort av mineralsalt och vatten. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.