Om du behöver sockerfri läsk så ska du ha en läskmaskin

Det finns få alternativ till vitt socker. Bara för att du vet att godis och läsk inte är så bra för dig så betyder det ju inte att du inte längre vill ha något alls. Men det finns en lösning.

Sockerfri läsk behåller den söta känslan. Det finns alternativ till det söta. Om du har en läskmaskin kan du ordna den läsk som du själv vill ha.

Moderna läskmaskinER kan göra stora mängder sockerfri läsk

En läskmaskin sänker dina utgifter. Fantasin väcks till liv redan efter första användningen. Koncentrat finns för Sockerdricka och Cola Zero.

sodastream

Du kan även skapa bubbelvatten. Det är en helt annan sak än läsk då den inte är söt. Om du smaksätter vattnet blir det lite roligare.

Du kan lära dina barn att göra egen läsk. Det gör gott för hälsan också. Du vet precis vad läsken innehåller.

Välj bland olika läskkoncentrat

Sockerfri läsk kan ordnas med rätt koncentrat. Att hitta rätt kan vara svårt.

Essenserna kostar inte mycket därför är det lätt att bunkra upp. Aromhusets produkter köper du hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Det är den billigaste typen av läsk. Den är alltid på topp. Butiksläsken håller inte kolsyran särskilt länge. De problemen slipper du med läskmaskinEN.

På några få sekunder är det klart. sockerfri läsk Du kan göra läsk nonstop. Alla får sin favorit.

Mildare dryck med mindre koncentrat

Du ansvarar för läsken och kan smaksätta den efter eget tycke. Essensen har sin smak men du kan spä ut den för att få en mildare smak.

Indian Tonic är populär att ha i gin och vodka. Du får en mildare smak om du tillsätter Sockerdricka.

Du kan även bland läsk med Indian Tonic läskkoncentrat. Den läsken påminner lite om Grape Tonic och är bitter i smaken. Det är också ett sätt att påverka smaklökarna och bli mer känslig för hur gott naturliga saker smakar.

Fyll skafferiet.

Där skulle inte vara kul om du stod utan sockerfri läsk. Du bör ha flera koncentrat redo. Det gör att du orkar genom dagen. Du blir gladare utan socker.