Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Det är inte svårt att få till stora såpbubblor som barn och vuxna fascineras av. Se till att ha glycerol, diskmedel, vatten och lite socker hemma för att göra bubblor. Då har man det som krävs.

Såpbubblor är en riktigt rolig aktivitet för dagar då man kan vara utomhus

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Det finns bra recept såpbubblor online men man kan lätt mixtra fram den perfekta lösningen med glycerin, vatten och diskmedel.

Man kan också ha lite socker om man vill. Såpbubblor är billiga i drift.

Ska man köpa glycerin online?

Har man bråttom så ska man kanske glycerol köpa i en vanlig butik, men man kan få leta för det är inte alla vanliga affärer som har detta. Att använda ren glycerin är bäst då det ger bäst effekt.

Du tjänar på att handla på webben. allt-fraktfritt.se för då får man även ett vettigt glycerol pris som gör att aktiviteten inte blir dyr. glycerin pris Köp hem alla tillbehör i god tid.

Hur använder jag glycerin?

köpa

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Ja, det funkar fint. Det är samma med glycerin. Man vill ju inte äta det men. Man använder ju glycerin lite varstans.

Det är säkert att göra bubblor med det, om man inte äter det. Precis som att du låter dina barn tvätta sig med vanliga duschkrämer så kan du låta de leka med de hemmagjorda bubblorna.

Hur får man de stora bubblorna?

För det första måste man ha rätt verktyg. Man kan använda sig av en rektangulär ram. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Man kan också göra flera verktyg på en gång. Utomhus är det bäst.