Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

När fler och fler svenskar insåg att Europa hade drabbats av en pandemi som inte tycktes bry sig om gränser eller språk blev det panik. Flera har redan köpt handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Köp gärna andra varumärken än handsprit apoteket. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

influensa

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Helt enkelt är det så att man köper ett skydd som man vet inte fungerar. Det är ju mycket smartare att välja en antiseptisk tvål som är mild mot huden och som verkligen tar död på coronavirus och andra smittor som vanlig influensa.

Det finns alkoholfira varianter som är enkla att använda. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Har du en bra handtvål och en antibakteriell spray kan du lätt se till att händer och ytor är utan farliga virus och bakterier.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Man måste vara försiktig. Undervisa barnen i att tvätta händerna.

Det är också smart att både vuxna och barn byter kläder. Det är en god vana att ha inomhuskläder. Dessa är utan smitta som kommer utifrån. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. På så vis dödar du virus. Många tycker att IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Med ytdesinfektion kan du säkra att saker som du köper i butiken inte kommer in i ditt hem med smitta. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Ha tvål på andra ställen också. Glöm inte bort att köpa till köket. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.