Har du läst på om smitta och influensa symtom?

Det kanske inte är så lätt att veta om det är influensa. De flesta känner igen tecknen för influensasmitta. Feber kanske är det mest klassiska tecknet på influensa symtom. Du kan även känna dig illamående.

handdesinfektion

De flesta har haft influensa någon gång. Smitta kan drabba oss på olika sätt och ge olika symtom. Coronaviruset liknar influensa på många sätt. Då blev det högst aktuellt att börja se på effektiva virusskydd.

Undvik att drabbas av smitta

Steg 1 är att stärka imunförsvaret med 1-2 gram C-vitamin per dag. Du kan köpa det i pulverform också. Leta efter namn som askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Om du vill ha information om hur du stärker ditt immunförsvar så kan du läsa mer via Dr Annika Dahlqvists sajter.

Tiden då virusskyddet sätts in är A och O. Börja innan du får influensa symtom. Du kan behöva intensivvård och det är ju inte så kul.

Det bästa är alltså att skydda sig mot smitta långt innan några influensa symtom visar sig. Vi tipsar dig om hur du ska göra! Det är inte så svårt. Du behöver absolut inte stå i kö för handsprit på apoteket. Handspriten biter inte mot vissa bakterier.

Det gäller att bli bra på effektiv handtvätt

En antibakteriell handtvål löser det mesta. Handtvätt är bättre än handsprit. Ibland till och med avsevärt mycket bättre.

Många tänker inte på hur bra tvålen egentligen är. Bruka mycket tvål och ofta. Spola händerna därefter. Viruset har ingen chans.

Varför känns det som att handsprit är mycket bättre mot influensa?

Vi kan få intrycket av att handsprit är bättre än en vanlig antibakteriell tvål. Så är det inte. Det viktigaste är att viruset dör. Vi får inte glömma det luftburna viruset. Det finns mer än rena händer.

Alkogel har ingen effekt på flera virussorter. beställa handsprit Tro inte att handspriten löser dina influensa symtom. God handhygien med tvål som desinfektion är allt du behöver tillsammans med en god portion sunt förnuft. Inte superstark desinfektionssprit som inte skyddar dina luftvägar mot smitta.

Skydda dig mot smitta med effektiv desinfektion

Det är alltså bra om du håller avstånd från andra personer med influensa symtom. Det är vad vi har att förhålla oss till. Du kan använda ytdesinfektion.

Då har du ett gott skydd hemma. Sprayen kan vara lika viktig som tvål. En antibakteriell spray kommer åt där du annars kanske inte hade gjort rent.

Du kan använda sprayen för att undvika smitta. Ha alltid lagret påfyllt.